Copyright © Marie Rosenqvist 2009-2016. All rights reserved. Alla fotografier och texter tillhör Marie Rosenqvist om inget annat anges. All kopiering/publicering utan tillstånd är förbjuden.

lördag 17 april 2010
Det råder tystnad långt in,
i den skapande kammaren.
Instängt av det hemlighetsfulla.

Ett tillstånd i det drömlika,
där fönstret förblir stängt.
Fångat i det evigt sentimentala.

Jag vill svepas med av skönheten.
Hur gör man det,
när det blåser kalla vindar?

Kom, kom, kyss mig långsamt.
Vet ni, jag tror det är vår…

Kan man köpa evigt liv?/M3 kommentarer:

 1. Tilltalande formuleringar, sanna mina ord!

  Köpa evigt liv? Inte i min föreställningsvärld...

  Men, är inte skapandet - i ditt fall bild med text - lite att bli en del av, eller kanske till och ett med, det oändliga? Det man representerat i tanke, ord och handling konkretiseras genom att ens kreativitet konkretiserats - och lämnats åt tiden efter vår hädangång... Det är för mig att bli åtminstone en av bitarna i evighetens pussel!

  SvaraRadera
 2. Själfulla bilder, likt svårfångade drömmar. Och jag vet inte om jag ska försöka trösta... Om du ens ber om tröst. Du delar med dig istället. Gränsen är alltid osynlig och lätt att gå över. Låt det blåsa kallt ibland - om du inte mött den kalla vinden, hur kan du glädjas eller ens känna igen den varma fläkten när den kommer. För det gör den, den kommer.

  Inte köpa evigt liv, aldrig köpa. Kanske få, som en gåva. Kanske.

  Kram fina

  SvaraRadera
 3. Robban - Jo, det är nog så... Fan, Robban, du är så klok!

  Regnnatt - Jag vet att det kommer, jag vet ju det... Trösten, Regnnatt, den ger jag till mig själv - därför startade jag bloggen. Ren terapi... För att kunna möta och förstå mig själv. Jag räknade inte med kommentarer från början. Nu tycker jag att kommentarer kan möta mig och jag själv kan kanske se något mer med annorlunda ögon, även om jag alltid utgår från mig själv.
  Vi kan spegla och stämma av och dela med oss av livets märkliga skeenden.
  Puss!

  /Marie

  SvaraRadera

 
coolphotoblogs - listed
coolphotoblogs My profile

Copyright © Marie Rosenqvist 2009-2016. All rights reserved. Alla fotografier och texter tillhör Marie Rosenqvist om inget annat anges. All kopiering/publicering utan tillstånd är förbjuden.