Copyright © Marie Rosenqvist 2009-2016. All rights reserved. Alla fotografier och texter tillhör Marie Rosenqvist om inget annat anges. All kopiering/publicering utan tillstånd är förbjuden.

måndag 24 augusti 2009
God måndag.

Ole från flugfiskarnas rike, Rena, Norge.

Där vill jag vara nu, fast säsongen är över. Jag vill sitta ute på
verandan, blicka ut över älven, dricka kaffe och prata livet med Ole./M

4 kommentarer:

 1. Hej, hamna på din sida över Kaffepulver,,,jag är verkligen imponerad över dina bilder,,du vet säkert att jag sällan blir det, men dina äger en besynnerlig klarhet,,,Om du gör en utställning, meddela mig får jag göra reklam för dig.
  ha de gott
  micke berg

  SvaraRadera
 2. Nej, men kära nån... Det här var klart oväntat. Var tvungen att dubbelkolla så att det verkligen är du... Har gnuggat mina blå, varit nere och hämtat rödtjut, läst igen och åter gnuggat... Det här betyder mycket för mig, skall du veta. Den störste kritikern jag någonsin läst och som har roat och faktiskt räddat många dagar... Du är fantastisk, Micke, med din humor och med ditt "tyckande" hit och dit.

  Så, vad skall jag säga... Saknar orden. Känner enormt mycket just nu. Upprymdhet, lite lätt omtumlad, något snurrig i huvudet, något blygsam, men ack så stolt över dina ord.

  Jag tackar ödmjukast från mitt hjärta till dig.

  Ha det bästa!


  /Marie

  SvaraRadera
 3. Hejsan Marie, vad skoj att du lämnade ett avtryck hos mig. Du vet, jag ser alla olika besök på sidan men har ingen aning om vilka som läser och tittar på mina skapelser. Det gör en nyfiken på varför folk kommer tillbaka men mest av allt undrar jag vilka ni är...

  Så det gör mig väldans glad att få hitta till dig nu också och jag är alldeles förtjust... Vilka foton du tar, makalöst vackra. Bilder som jag själv skulle vilja kunna ta, men det stämmer som du skrev, vi har väldigt olika stil men just din stil är en som jag beundrar...

  Ser att du orden betyder mycket för dig också, det gör dom även för mig så där har vi nåt mer gemensamt.

  Jag ska spara din sida i mina favoriter och så ska jag läsa igenom den i lugn och ro... Jag kommer absolut att bli en stammis här.

  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Se där!!! Ni känner man en celebritet också!!! Har du mer än väl förtjänat... ...just det, när kan man få en autograf???

  SvaraRadera

 
coolphotoblogs - listed
coolphotoblogs My profile

Copyright © Marie Rosenqvist 2009-2016. All rights reserved. Alla fotografier och texter tillhör Marie Rosenqvist om inget annat anges. All kopiering/publicering utan tillstånd är förbjuden.